Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Νέα - Ειδήσεις

Τελευταία Νέα

- Η ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ DEVELOP ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η επιτυχημένη συνεργασία που έχει η εταιρία μας εδώ και δώδεκα χρόνια, με τον Γερμανικό Οίκο Φωτοαντιγραφικών- Εκτυπωτικών Develop συνεχίζεται. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η εταιρία μας παραμένει το μοναδικό επίσημο κέντρο πώλησης και τεχνικής υποστήριξης των μηχανημάτων Develop για την Κρήτη.
 

- SERVICE SAMSUNG

Συνεχίζεται η συνεργασία με την Samsung Hellas, ως πιστοποιημένο Service Μηχανών Γραφείου (εκτυπωτές - fax - πολυμηχανήματα) για όλη την Κρήτη. Καλύπτουμε όλη την γκάμα των παραπάνω μηχανημάτων εντός εγγύησης χωρίς κόστος και εκτός εγγύησης με το χαμηλότερο δυνατό κόστος επισκεύης.
 

-ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η εταιρία μας συνεργάζεται πλέον με την κορυφαία εταιρία στον χώρο του αυτοματισμού γραφείου Π. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΕΕ. Καλύπτουμε πλέον όλο το φάσμα εργασιών από ένα γραφείο, μέχρι ένα ψηφιακό τυπογραφείο, με μηχανήματα βιβλιοδεσίας - κοτπικά - πλαστικοποιητές, καταστροφείς εγρράφων και μηχανήματα φινιρίσματος, από τους κορυφαίους οίκους Unibind - Nagel GmbH -Elcoman Srl Kobra - Prima Srl - Neolt spa, με πλήρη τεχνική υποστήριξη και κάλυψη αναλωσίμων και ανταλλακτικών.
 

-ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ DEVELOP PRESS C-6000

Η νέα εγκατάσταση της ψηφιακής πρέσας DEVELOP INEO PRESS C-6000, αποκλειστική διάθεση από την εταιρίας μας για την Κρήτη, πραγματοποιήθηκε στο τυπογραφείο του Κυρίου ΚΑΡΠΑΘΙΩΤΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Μίνωος 12 , στο Ηράκλειο.
 

Διαφημιστικό Βίντεο

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για κάθε σας ερώτηση ή απορία είμαστε διαθέσιμοι
(από της 08:30 μέχρι της 16:00).
  • Τηλ: (2810) 336340 - 330805
  • Fax: (2810) 330818
  • Email: info@manousakisoe.gr
  • Website: www.manousakisoe.gr
Διαφήμιση